Юношата на Левски и футболист на американския Чикаго Файър - Станислав Иванов направи интересен коментар за статута на българските играчи в родните грандове.

Крилото добави, че е нормално очакванията към него да се повишат с напредване на времето и заяви, че в България родните играчи често обират вината. 

"Последната година и малко усетих тежестта на очакванията, но това е нормално. От ранна възраст започнах да играя в мъжкия отбор и е нормално да се вдигнат и очакванията. Във всеки мач играч на 100%, независимо, дали ще се представя на ниво. В големите отбори родните играчи опират пешкира", заяви той и каза няколко думи за треньора на вече бившия си тим Левски Славиша Стояновч.

„Стоянович е правилният човек за Левски и трябва да му се даде време. Той е изцяло отдаден на работата си, по цял ден е на стадиона и работи, за да върви отборът напред. Той държи на колектива, което е много важно за отбор като Левски. Мисля, че откакто дойде той в Левски нещата вървят само нагоре, особено по отношение на колектива“, заяви той пред Нова телевизия.