Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков логично не беше доволен от играта на футболистите си при равенството 1:1 с Черноморец в 25-ия кръг на "А" група.

„Изиграхме много слабо първо полувреме. Нашият отбор не изглеждаше добре, получихме и гол, което беше и нормално с оглед поведението ни. След почивката имахме повече желание, амбиция и агресия, но атакувахме малко хаотично. Нямаше го необходимият ред в нашите атаки и все пак имахме 4-5 чисти положения. Хубаво е, че в края вкарахме гол, но в желанието си да победим, можеше и да загубим“, каза наставникът на Локо (Пд).

„Вярно, взехме точка, но това никак не ме удовлетворява. Видяхте ЦСКА колко трудно победи Черноморец, дори с късмет. За тях този мач беше рубикон. Те играят за своето спасение. Не ги пресирахме достатъчно. Играехме с дълги топки към нападателите, което не е нашият стил. От Спас Делев може още много да се желае. Още не е свикнал с начина на игра на нашия отбор, но имаше старание от негова страна“, добави Сашо Станков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg