Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков заяви, че в оставащите мачове до края на първенството ще дава повече шанс на юношите, намеквайки, че още утре на "Герена" може да заложи на таланта от школата Айкут Янъков. На пресконференцията си преди двубоя с "Левски" спецът потвърди, че може би повече няма да разчита на Здравко Лазаров, който е контузен. Електричката най-вероятно вече е изиграл последния си мач за сезона, като дори се появиха информации, че спира с футбола.

"Неговата контузия е по-продължителна и може би няма да може да вземе участие до края на първенството. Много умора се натрупа в старите футболисти, основната тежест падна върху тях", каза наставникът на "черно-белите".

"Виждате, че имаме доста млади футболисти в отбора. Сега е моментът те да покажат кой заслужава да е в отбора и за в бъдеще. Ще започна да давам повече шансове на играчи, които не са играли, и както и на юноши. В групата за мача с "Левски" ще попадне и Айкут Янъков, от който съм много доволен. С добри впечатления съм и от Стоян Григоров", каза още Сашо Станков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА