Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков напусна клуба. Специалистът беше на "Лаута", за да си събере багажа и да се сбогува с всички. Станков единствено не можа да се види с Константин Динев, който така и не се яви на клубния стадион. Босът беше очакван не само от треньора, а и от футболистите, които напразно очакваха да научат бъдещето на Локо (Пд).

"Вече може би повече от седмица се опитвам да се свържа с него, но не го откривам", съобщи Сашо Станков пред БЛИЦ.

Днес преди обяд треньорът събра играчите на стадион "Локомотив" и им обяви решението си. След около 30-минутен разговор с футболистите в съблекалнята Станков напусна стадиона и си тръгна към София. Така той спази първоначалната си договорка с Динев да води "черно-белите" до края на сезона, като тимът завърши на 7-ото място в "А" група.

Към този момент бъдещето на Локо (Пд) остава неясно, като се знае още, че освен Мартин Камбуров, още няколко от основните играчи напускат. Сред тях са Йордан Тодоров и Диего Фераресо, а се очаква да ги последва и Александър Тунчев.

След като Станков и футболистите си тръгнаха, на "Лаута" остана единствено спортният директор Методи Стойнев и изпълнителният директор Диян Станев, които обаче отказаха да говорят пред журналистите.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА