Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков упрекна футболистите си, че не са подходили достатъчно мотивирани към мача с Берое и затова загубата с 0:3 е напълно логична.

„Определено мога да кажа, че това е един от слабите мачове на нашия отбор. Доста от нещата, които бяхме говорили преди двубоя, не се получиха и бе логично да паднем. Досега не бяхме губили с толкова изразителен резултат. Нашият отбор не влезе мотивиран и подготвен в мача, затова бе нормално да паднем с тежък резултат“, каза наставникът на „смърфовете“.

„Ние си имаме своите проблеми. Не обичам да се оправдавам, но когато липсват пет човека основни състезатели в нашия тим, е нормално да има и отстъпление в играта. Не искам обаче да ползвам това като оправдание, напротив – хората, които взеха участие в двубоя не играха на необходимото ниво. Не сме подценили Берое", добави Сашо Станков.

„Предполагам, че в следващите мачове ще си направим необходимите изводи и ще вдигнем глави, защото шампионатът е тежък. У нас всеки може да бие всеки. Една доза намалена концентрация и недобър подход към мача, могат да ти изиграят лоша шега. Берое повече искаше да победи и играха по-добър футбол, докато ние допуснахме повече грешки и не се бяхме подготвили, затова бе нормално да загубим", каза още спецът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ