Треньорът на Локо (Пд) Александър Станков пожела да напусне поста си. Това стана след загубата с 0:2 от Черно море днес в мач от 37-ия кръг на "А" група.

"Много слаб мач за нашия отбор. Нямам думи. Не мога да позная тима. Може би утре ще имам разговор с президента. Ще преспя и тогава ще се решава моето бъдеще. Сега не искам да вземам отношение. След като се чуя с Коко Динев, тогава ще говоря.

Аз винаги първо търся вината върху мен. Не мога да гледам отбора ми с това лице. Затова ми предстоят разговори. Взел съм решение за себе си, но преди всичко искам да преспя, да разговарям с господин Динев. Аз съм отговорен човек. Много съм разочарован. По принцип доста се е насъбрало в мен. Направихме добри мачове, но не мога да гледам такава игра.

Здравко Лазаров е важен футболист, Крис Гади също, но не мога да кажа, че липсата им е от значение. Има хора с претенции, които сега им се дава шанс. Не само че не заслужават да носят екипа, но и аз не заслужавам да гледам такива срещи. Определено виждам, че отборът не показва това, което аз виждам, че може. Много слаба игра, нямам обяснение. Сигурно има проблеми, които трябва да се разнищят. В момента ми е трудно да говоря, защото съм афектиран, разочарован. Може би утре ще обява решението си.

Не съм съгласен във всеки мач да показваме различно лице. Наистина, не мога да гледам така тима. Много ми се е насъбрало. Трудно ми е след такъв двубой да се събера в кожата си. И срещу "Левски" бяхме трагични. Искам да гледам отбор с дух на победител. Но ние не се опитахме да обърнем резултата, затова не мога повече. Ще видим дали има вариант да остана. В момента обаче разочарованието ми е много голямо. Аз съм роден с дух на победител и може би затова в момента съм толкова афектиран", обясни Станков на пресконференцията след двубоя.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА