Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков съобщи за БЛИЦ, че освобождава японеца Хидеаки Такеда и испанеца Пабло Паларес. Двамата дойдоха на "Лаута", за да изкарат проби и да успеят да впечатлят наставника. Станков обаче набързо ги е разкрил и е преценил, че няма смисъл да ги задържа повече.

"С нищо не са по-добри от футболистите, които имаме. Японецът и испанецът не могат да вдигнат класата на Локомотив и заради това реших, че е по-добре да си тръгнат. Няма смисъл да ги задържаме", сподели Сашо Станков пред БЛИЦ.

"Целта в Локомотив (Пловдив) не е да се привличат играчи, колкото за бройка. Стараем се вземаме попълнения, които да могат да помагат на отбора. Селекцията все още не е приключен процес. Надявам се да намерим някой качествен играч. Но и да не привлечем повече нови, ще продължим с това, което имаме в наличност", добави наставникът, който е оптимист за предстоящото в събота от 19:00 часа домакинство на шампиона Лудогорец.

"Взехме точки от ЦСКА и "Левски", сега е ред да го сторим и срещу Лудогорец. Всички в Локомотив искаме да зарадваме верните си привърженици, които сме убедени, че отново ще ни окажат мощна подкрепа", коментира Станков.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ