Дните на бразилците Флавио Паулиньо и Габриел До Кармо в Локомотив (Пловдив) изглеждат преброени. Това намекна на днешната си пресконференция треньорът на "смърфовете" Александър Станков, който говори преди гостуването на Черноморец, което е в неделя от 18:00 часа.

Дуото от Бразилия акостира на "Лаута" това лято с големи очаквания, но нито Паулиньо, нито До Кармо успя да заслужи доверието на Сашо Станков.

"За Флавио Паулиньо и Габриел до Кармо каквото и да се говори, е важно какво казвам аз. Дочух, че някои медии си позволяват някои коментари. Истината все още е, че аз не съм доволен генерално от тези хора. Още миналия път ви казах, че моето виждане и визия за чужденци е малко по-различно. Когато си чужденец в един отбор, трябва да се представяш на ниво. Трябва да защитаваш това, за което си поканен, защото когато не го правиш нямаш място в отбора. Това е за момента положението с тях двамата", коментира Станков.

На въпрос какъв кредит на доверие ще бъде гласувано на До Кармо и Паулиньо, спецът добави: "Доверието ми към тях е на изчерпване, дори е почти изчерпано. Tова трябва да ви е ясно. Аз не ги деля двамата. Напротив, даже на Габриел му е даван повече шанс, отколкото на Флавио. Друг е въпросът дали той го е защитил."

"Не знам защо се създава такова впечатление спрямо До Кармо, че той е помогнал нещо повече на Локомотив. Аз не виждам такова нещо. Колко шансове са му давали, само 1 гол е отбелязал... Мисля, че е крайно недостатъчно", добави спецът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ