ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Берое отново е в Европа. Тази вечер от 19:30 часа старозагорци излизат срещу Апоел (Тел Авив) в среща от втори квалификационен кръг на Лига Европа. Градът под Аязмото отново има своята гордост, а всички привърженици ще се надяват на подвизи като тези срещу Ювентус и Билбао и ще си спомнят победите над Хонвед и Фенербахче.

Днес след минаване на безброй кръгове на ада, след президенти като Кеби и Камилата, след Николай Банев град Стара Загора и Берое отново са на европейската карта.

Петър Хубчев и неговите възпитаници ще имат подкрепата на 11 000 души, които със сигурност ще викат с пълни сили за своите любимци. Арената на днешния мач е в перфектно състояние след ремонтите, извършени в последните няколко месеца.

Очакванията са, че Петър Хубчев ще заложи на същите играчи, които спечелиха Суперкупата на България срещу Лудогорец. На вратата ще бъде Иван Караджов, а пред него ще действат Пламен Крумов, Владимир Зафиров, Стойчев и Пенев.

В халфовата линия специалистът ще се довери на Елиаш да Силва и ИгорДжоман. По фланговете ще бъдат Давди Каядо и Здравко Илиев, а зад централния нападател Георги Андонов ще действа Венцислав Христов.

Треньорът на гостите от Израел изрази притеснение от липсата на сработеност в състава му, заради многото нови попълнения. Едно от тях е бившият халф на ЦСКА Лукас Саша, който вероятно ще бъде титуляр. Очаква се гостите да заложат на един чист нападател в лицето на Дамара и наситена халфова линия.


apoel.jpgБерое - Апоелbeore.jpg
19:30 часа, стадион "Берое"
Съдия: Владо Глоджович (Сърбия)
Пряко по NEWS7



Вероятните състави:
Берое: Караджов, Крумов, Зафиров, Стойчев, Пенев, Елиаш, Джоман, Илиев, Христов, Каядо, Андонов
Старши треньор: Петър Хубчев

Апоел: Амос, Дгани, Илич, Колин, Антеби, Абутбул, Саша, Гордана, Вермот, Тоама, Дамара
Старши треньор: Ран Бен Шимон