Ветераните на ЦСКА имаха днес среща, проведена на Националния стадион „Васил Левски”. На сбирката присъстваха 32-а души от 60 поканени.  Сред бившите играчи бяха представители на различни поколения, носели червената фланелка – Аспарух Никодимов, Петър Жеков, Борис Станков, Стоян Йорданов, Христо Маринчев, Спас Джевизов, Георги Велинов, Георги Илиев, Сашо Борисов, Методи Деянов, братята Адалберт и Мартин Зафирови, Филип Филипов, Христо Марашлиев, Светослав Петров, Милен Радуканов и други.
 
На срещата бе решено бившите играчи на клуба да се съберат отново следващия вторник от 10 часа в Борисовата градина, когато ще бъде възстановен Клубът на ветераните на ЦСКА.
 
„Тези, които не успяха да пристигнат днес заради служебни и лични ангажименти, са съпричастни с нашата идея, подкрепяйки я напълно”, заяви пред БЛИЦ Адалберт Зафиров.
 
„Целта ни е да възстановим старото сдружение на ветераните. Поради тази причина следващата седмица отново ще се съберем – този път на „Армията”, когато ще изберем Управителен съвет. Крайно време е Клубът на ветераните отново да функционира. Ние, ветераните, искаме да бъдем единни, за да се сложи край на доскорошното разцепление, което вредеше не само на нас, но и на ЦСКА като цяло. Новото сдружение ще бъде изградено по европейски образец, така, както е в „белите страни”. Ще имаме собствена позиция и идеи, които ще предлагаме и обсъждаме с ръководството на клуба”, уточни Зафето.
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА