Доскорошният халф на Локомотив (София) Орлин Старокин проведе среща на „Герена“ с Георги Иванов-гонзо. Той е вариант за ново попълнение на „Левски”, макар това все още да не е сигурен трансфер, съобщава „Гонг”.

Полузащитникът, както повечето родни футболисти, предпочита трансфер извън страната. 28-годишният футболист напусна „Герена“ миналото лято, когато подписа с Иртиш (Павлодар). След кратък престой в Казахстан той се завърна в България и носи екипа на Локомотив (София).

Старокин помогна на „железничарите“ да вземат бронзовите медали, но отборът остана без лиценз, а неговият договор изтече.
За „Левски” Старокин записа 71 мача в А група, а преди това игра бургаските Нефтохимик и Черноморец. „Левски” търси нови попълнения, а в момента се разделя с част от своите налични футболисти.

Приоритет за Георги Иванов и Стойчо Стоев е да бъдат запазени част от основните футболисти. На този етап най-важни са Прохазка и Аниете, защото техните контракти изтичат. Най-вероятно „Левски” ще чака отговор от Старокин до около 20 юни. В този период футболистът ще се ослушва за интерес от чужбина.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015