Юношите старша възраст на "Левски" стартираха с убедителна победа в групата си на турнира СЕЕ CUP 2012. Силният международен турнир за Купата на Централна и Източна Европа се провежда в Прага и минава под егидата на УНИЦЕФ. В първата си среща селекцията на Викторио Павлов разби с 4:1 Бохемианс 1905 (Прага).

"Сините" вкараха и четирите гола до 27-ата минута, а в средата на второто полувреме чехите стигнаха до почетно попадение. За "Левски" се разписаха Пламен Илиев, Мики Орачев, Станислав Маринов и Цветелин Чунчуков.

След загубата от българския тим Бохемианс 1905 отпадна от турнира, тъй като и в мача на откриването отстъпи с 1:2 на ФК Сараево.

Утре в директен двубой за първото място в групата "Левски" излиза срещу босненците. Победителите в четирите групи се класират за полуфиналите, а отборите след тях ще разпределят местата от 5-8 и 9-12.

В надпреварата за CEE CUP 2012 участват 12 отбора - "Левски", Спарта Прага (Чехия), Бохемианс 1905 Прага (Чехия), Словачко (Чехия), Млада Болеслав (Чехия), Хайдук Сплит (Хърватска), Вашаш Будапеща (Унгария), Дебрецен (Унгария), ФК Сараево (Босна и Херцеговина), Щурм Грац (Австрия), Университатя Клуж (Румъния) и Спартак Търнава (Словакия).