ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наско Сираков праща свой човек в чужбина за начало на същинските преговори за нов собственик на Левски, разбра ексклузивно БЛИЦ. Пътуването е предвидено за началото на следващата седмица. Няколко дни по-късно и самият бос на "сините" ще пътува за въпросното място, откъдето може да изскочи заекът на спасението.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

БЛИЦ вече първи писа, че фирма, свързана с енергийския бизнес, е вариант №1 за контролния пакет акции на Левски след провала с "Юнайтед груп".  

Иначе Левски ще представи днес новия си треньор Николай Костов и ще стартира лятната си подготовка. Пресконференцията на специалиста е насрочен за 17:00 часа, а два часа по-късно ще е първото занимание.

На него не се очакват нови футболисти. По-дълга почивка заради ангажиментите си с националните отбори на България ще получат Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков, Андриан Краев, Илиян Стефанов, Асен Митков и Антоан Стоянов.

В началото на седмицата Левски официално се раздели с Анте Блажевич. Наемът на Филип Кръстев изтича и е много малко вероятно халфът да остане на "Герена". Бъдещето на Здравко Димитров, който беше под наем в Сакаряспор през пролетта, също е неясно, като очакванията са той да стартира подготовка с отбора.

"Сините" ще тренират в домашни условия до 27 юни, след което заминават на лагер в Правец.
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!