Даниел Димов и Дарко Тасевски попаднаха сред титулярите на "Левски" за столичното дерби с Локо (Сф), което стартира в 16:00 часа на "Овча Купел". Както е известно, в днешната среща "сините" ще бъдат водени от Викторио Павлов. Спецът ще работи в тандем с Ясен Петров до края на сезона. Пловдивския Джанини обаче все още не е уреден в БФС и днес няма да е на пейката.

Дарко Тасевски се завръща в титулярния състав на "Левски" и започва от 1-ата минута срещу "железничарите". Заради слаба форма халфът не стартира в двубоя с Лудогорец (0:1) в миналия кръг, но сега е в стартовите единадесет. Титуляр е и Даниел Димов, който по-рядко получава шанс за изява. Както е известно, за днешната среща "сините" са без наказаните Владимир Гаджев, Христо Йовов и Орлин Старокин.

Контузеният Нуно Пинто е заменен от Стефан Станчев на левия бек. Другите, които пропускат днешната среща заради травми са Тони Калво и Божидар Митрев.

Стартовият състав на "Левски":
23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 55.Йордан Милиев, 25.Сюлейман Диамутен, 4.Стефан Станчев, 3.Сержиньо Грийн, 7.Даниел Димов, 22.Дарко Тасевски, 16.Кристовао Рамос, 12.Жуниньо, 19.Иван Цветков