Треньорът на Локо (Пд) Стефан Генов остана доволен от победния си дебют начело на тима.“Черно-белите” победиха Славия с 1:0, но специалистът намери кусури в представянето на възпитаниците си.

“Доволен съм от победа, на от играта има още какво да се желае. Благодаря на момчетата, че хвърлиха всичките си сили, силно желаеха победата и я постигнаха благодарение на характера си и силното желание за игра“, коментира Генов.

„Абушев не взе участие в последната тренировка, има вирус и нямаше как да издържи 90 минути. Имах леки колебания за средата на терена, но този състав се оказа успешен, въпреки че направих и две принудителни смени. Използвахме и Кавдански на непривичен пост, но той се справи, доколкото можа. От всички съм доволен и им честитя победата. Дано контузиите на Георги Стефанов и Валери Георгиев не са сериозни, на Валери ми се струва, че може да е по-неприятна“, продължи Генов.

Според него този успех тепърва ще дава положително отражение върху отбора.

„Много ценна победа, на много млади момчета в отбора им трябва малко увереност, защото те имат потенциал и им трябва малко самочувствие“, завърши специалистът.