Нов договор с Черно море ще подпише треньорът Стефан Генов през следващите седмици. Сегашният му контракт с клуба изтича в края на сезона. Генов пое “моряците” през есента на 2010 г., като тогава бе с временен договор за 6 месеца, след което той бе удължен с още една година.
 
“Работим по преподписването на контракта ми, но това сега не е важно за мен. На преден план са оставащите четири мача в “А” група, които трябва да изиграем по възможно най-добрия начин. След това вече ще има повече яснота относно новия ми контракт”, заяви наставникът пред “Тема Спорт”.
 
На този етеп шефовете на Черно море не планират треньорска рокада и специалистът със сигурност остава начело на “моряците”. Очаква се договорът му да бъде удължен до края на следващия сезон.
 
На “Тича” вече работят и по лятната селекция, като Стефан Генов иска да привлече ляв бек, вътрешен халф, крило и централен нападател. Очаква се във Варна да акостира поне един чужденец, но повечето попълнения ще бъдат български футболисти. “Моряците” имат една свободна квота за играч извън ЕС, тъй като бразилецът Самуел Камазола притежава и италиански паспорт.
 
До края на сезона Генов ще дава шанс на доста юноши да покаат качествата си и да заслужат място в състава и за следващия сезон.