Наставникът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов даде традиционната си пресконференция преди шампионатен двубой. Утре “черно-белите“ гостуват в Перник на Миньор, а срещата започва в 17:00 часа.

“Настроението ни е приповдигнато от победата над Черноморец (2:0). Изключително важна среща за нас, както и за отбора на Миньор (Перник). Те ще направят всичко възможно като домакини да спечелят трите точки. На нас също те са ни много важни и необходими. Очаквам оспорван двубой, но аз вярвам в моите момчета“.

“По селекцията се работи от преди Нова година. С моя екип набелязваме така футболисти. Но знаете, че има и друг проблем - финансов проблем. Ние може да харесаме футболисти от западни отбори... можем ли да си позволим това нещо? Имаме един разширен списък и съобразно моментните възможности, ще се привличат.

Доволен съм от Коста Марков. Той сърцат футболист. Той е наш играч. Защо не се пита за Кирил Котев? Той също няма подписан договор...“, заяви Генов.

“Надявам се, че съдийската тройка ще си свърши работата. Познавам съдията Атанас Димитров. Впечатленията ми са добри и мисля, че той може да се справи“, допълни наставникът на Локомотив.