Треньорът на Локо (Пд) Стефан Генов призна, че в отбора му има доста проблеми преди мача с Черноморец. Двубоят е в неделя от 17:00 часа.

“Постоянно разговарям с футболистите и се опитвам да ги мотивирам. Решението на Веселин Марешки да се оттегли от ръководството на клуба след края на сезона определено ни тежи. Ние все се надяваме, че той ще промени решението си. Това обаче зависи от нас. От това, как ще се представим до края на сезона. Ще се опитаме да съберем максимален брой точки”, коментира Генов.

Според него двубоят с Черноморец е ключов за сезона.

“Предстои ни много оспорван и нелек мач. Черноморец е силен отбор, много подреден и добре балансиран. Ние също сме подготвени и това е много ключов двубой с оглед на класирането на двата отбора. Знаем, че съперникът има кадрови проблеми, но и при нас положението е същото. Под въпрос за мача са Коста Марков, Кирчо Котев, Георги Мечечиев и Христо Стамов. Очаквам победа от моя отбор“, сподели наставникът на Локомотив (Пд).

„Ние все се надяваме, че Веселин Марешки може да си промени мнението, то и от нас зависи, ако имаме добри резултати. Ще се опитаме до края на сезона да съберем колкото може повече точки“, обеща наставникът.