Треньорът на Черно море Стефан Генов беше доволен след победата над Лудогорец с 2:0. Той зави, че най-накрая и неговият тим е имал късмет. „Стана един доста добър и отворен мач. Тактически надиграхме съперника. Трудно беше през първото полувреме, когато играхме срещу вятъра. Не бива да се подценява и шансът. Разчитахме на контраатаката и успяхме да отбележим от малкото си положения. През второто полувреме успокоихме играта. Много съм доволен от моите момчета”, коментира Генов пред ТВ7.

„Знаехме, че психическото състояние на Лудогорец не е добро. Възползвахме се максимално от този факт. Но и нас трябваше да ни споходи късмета след добрите игри в София и срещу Ловеч. Тук обаче успяхме да си вкараме положенията”, добави той.

На въпрос дали тимът му има амбиции за определено място в класирането, Генов отговори: „Не може да предсказваме да гадаем. Искаме всеки мач да се представяме така, да радваме фенове и ръководство и да изпитваме удоволствие от играта.”

„Паломино не е в добро кондиционно състояние. Има си причини момчето, но аз продължавам да му давам шанс и той се отблагодари днес за това”, каза още Генов.