Старши треньорът на Локомотив (София) Стефан Генов заяви, че тимът му все още не е това, което той, собственикът Николай Гигов и феновете искат да виждат. Наставникът се опасява, че след гръмката победа над "Ботев" (Пловдив) (3:2) отборът може да подходи пренебрежително към домакинството на Пирин (ГД).

„Мачът с Пирин няма да е никак лек. Опасявам се момчетата да не го подценят и върху това ще наблегнем в дните до двубоя. Ако сме умни, не трябва да го допуснем", сподели Генов пред „Тема Спорт".

„Вървим добре, на прав път сме. Отборът има голям потенциал, но хубавите неща стават бавно. Най-сериозният ни проблем на този етап е, че още нямаме постоянство, не сме подготвени на сто процента", продължи наставникът на столичните "железничари".

„Леко притеснение буди фактът, че голмайсторите ни са предимно хората от средата на терена. Затова задължително ни трябва нападател тип таран, който да завършва атаките. Създаваме не малко положения, но както вече казах - реализират ги главно халфовете. Надявам се французинът Седрик Беся да стане. Има нужната физика", добави Стефан Генов.