Треньорът на Черно море Стефан Генов бе много разочарован от равенството 1:1 с Локомотив (София) на Националния стадион "Васил Левски". Спецът информира, че "моряците" ще подаде жалба срещу съдийството на Антон Генов.

"Мачът стана нервен, след като Антон Генов свири дузпата за Локомотив. Това е най-авторитетният съдия, но не може така да свири. Видно е, че има тенденция в неговото съдийство. Към края на мача футболистите се изнервиха и получихме излишни картони. По този начин не може да се работи, това е некоректна работа. Трябва да си пестим нервите, защото ще ни глобяват, а съдията може да прави всичко", коментира недоволният треньор на Черно море.

"Получи се добър мач с опасности и голови положение и пред двете врати. Те пропуснаха изгодни положения, ние също не реализирахме нашите", добави Стефан Генов.

"Да ги оставим шансовете ни за Европа. Трябва да си гледаме първенството и да се свири това, което се случва. Който е най-достоен нека да играе в Европа. Имаме тежка програма, всеки мач е труден. Няма да се примирим, но срещу съдийството нищо не може да направим", каза още спецът. /БЛИЦ