Треньорът на Локо (Сф) Стефан Генов не бе много доволен от играта на отбора си в контролата с ЦСКА, загубена с 1:3. Наставникът уточни, че намиращият се на проби Младен Ристич е освободен, докато Неманя Миленович ще получи покана да тренира с тима отново, но през лятото.

"В тази контрола осново исках да проверя двамата нови, както и да дам шанс на тези, които имат по-малко възможност да играят. Полезна проверка, резултатът не ме интересува. Това, което имам да им казвам, им го казах, но разборът ще продължи в понеделник. Неманя Миленович може да продължи пробите през лятото. Младен Ристич е освободен", коментира Генов.

Треньорът сподели и каква е атмосферата в тима, както и мнението си за мача с "Ботев" (Пд) от 1/2-финалите за Купата на България.

"Не мога да кажа, че атмосферата в отбора е идеална. Работим, не искахме да загубим от Славия. Понякога нещата не се получават. И ние като феновете искаме победи, но понякога губим. Сега трябва да мислим за двубоя с Черноморец."

"Срещу "Ботев" излизаме и каквото стане. Много силен отбор, с класни играчи. Въпреки това имаме шансове. Не се притеснявам от случилото се в предния път, когато бях улучен в главата с предмет. Познавам отлично пловдивската публика и заради един или двама не трябва да се прави скандал. Както се казва, всяко стадо има мърша", каза още Генов.