Старши треньорът на Локо (Сф) Стефан Генов похвали своите футболисти след победата над Берое с 1:0. "Не само в днешния мач, но и в предишния, въпреки че загубихме, показахме това лице, което аз искам – тая борбеност и всеотдайност. Това беше най-малкото, с което можехме да си тръгнем оттук. Имахме ситуации, в които по-рано можехме да затворим мача. Изключително съм доволен от себераздаването, коментира Генов.

- Смених тактиката. Точно по тоя начин очаквах, че ще се развие мачът. Знаех, че ще има много пространство, затова оставих двама напред в атака, съжалявам, че по-спокойно не доиграхме мача.

Не мисля за уволнение. Не ме интересува какво пише по вестниците. За съжаление такава е нашата професия. Няма такова нещо. Аз за себе си не се притеснявам. Тези негативни резултати повлияха в психологически план негативно. Ние всеки ден говорим, нищо подобно няма за тези неща, които се пишат. Аз не обръщам внимание, това не ме вълнува, вълнува ме представянето на нашия отбор.

Много ни пречат контузиите, днес Ранджелович се контузи, Бранеков е контузен и двамата централни нападатели – Седрик Басея и Бибишков, на Трифонов не знам какво му е положението, не знам дали ще мога да го ползвам до края (на полусезона). Двата мача (с Черно море и Лудогорец) са много тежки и трябва по някакъв начин да се справим."