Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов определи като труден предстоящия двубой с Монтана. “Смърфовете” гостуват на “Огоста” утре от 14:30 часа в мач от 12 кръг на “А” група.

“Предстои ни поредният труден мач и поредно трудно гостуване. Монтана са доста негостропиемен отбор и с оглед на точките, които имат, ще се хвърлят да постигнат максималното. Ние сме на същото положение. Отиваме с нагласата да победим. Нямаме сериозни промени“, заяви Генов.

“Стадионът там е доста негостоприемен. В шестия кръг с отбора на Черно море имах възможност да ги видя. Знам ги като схема на игра, като поведение. Моята информация е, че ще имат една промяна в състава. Разчитат на един силен дух и единоборства. Дано теренът да е в добро състояние. Той е доста по-оправен от миналата година“.

“Гледаме само това, което ни предстои. За продажби, за трансфери, в момента никой не мисли. С Мартин Камбуров сме се чули, видяли сме се... само това мога да ви кажа на този етап. Коментирано е с ръководството на кои от играчите, които им изтичат договорите, да бъдат предложени нови. Даже в момента дори вече се водят преговори с някои футболисти“, завърши наставникът на Локо (Пд).