Треньорът на Локомотив София Стефан Генов даде пресконференция преди мача с ЦСКА. Двубоят от 6-тия кръг на „А“ група е в събота от 18:00 часа на стадиона в „Надежда“.

„Имаме доста кадрови проблеми, по всяка вероятност ще отсъства капитанът Александър Бранеков. Състоянието на Том също не е добро, не взе участие в тренировката. Антонио Цанков е извън групата. Очаквам изненади от ЦСКА. Гледах два поредни мача, подготвени сме за стила им. Готови сме, ще хвърлим всички сили да спечелим този мач“, заяви Генов.

„Цяла седмица работихме да изчистим грешките, не мисля, че заслужавахме да загубим от Славия, не бяхме надиграни. Лошото е, че ни отсъстват основни футболисти. Състоянието на Галев също не е добро, не знам дали ще бъде на разположение в групата. Основният проблем е липсата на футболисти, в тренировките участват едва 15-16 играчи, което не е достатъчно. Не е приятно всеки ден да идват нови хора, но съм длъжен да го правя. Така се нарушава нормалния тренировъчен цикъл. От тук нататък, когато окомплектоваме групата, ще работим за стил и почерк на игра. Виждате, че всичко е нарушено“, допълни наставникът./БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ