Треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов предупреди, че тима му го чака много тежък мач срещу Черноморец. Според специалиста в първите три пролетни кръга малшансът е гонел бургазлии и затова те са записали 3 загуби. Двубоят е в неделя от 17:00 часа на "Лаута".

"Очаквам труден и оспорван сблъсък. Те са много силен отбор, с много добър треньор. Играят технически дисциплинирано. Няма абсолютно никакво значение това, че не са спечелили мач от началото на полусезона досега. Дори напротив - това ще бъде допълнителен стимул за тях да ни победят. Ние трябва да се съобразим с качеството на нашия отбор и да им се противопоставим възможно най-добре. Познавам играта на Черноморец. Гледах мача им с ЦСКА (0:2). Нямаше смисъл да наблюдавам срещата с Ботев (1:2), тъй като тогава имаха много кадрови проблеми и мачът не може да бъде извадка за тяхната истинска класа. Черноморец бе преследван от малшанс в предишните срещи. Те играха много добре срещу ЦСКА, в никакъв случай не бяха надиграни. Срещу “Левски” (1:2) ситуацията бе идентична.

Ние сме подготвени за мача, разбира се. Имаме своите планове, но всичко се решава на терена. Не винаги се получава това, което изисквам от играчите. Надявам се, че ще излезем победители от мача, вярвам в способностите на своите момчета. Загубата от ЦСКА е история. Няма да се връщаме назад. Направили сме си съответните изводи и ще гледаме да не повтаряме грешките си от срещата с армейците", каза Генов пред "Тема Спорт".