"Черното тото" е белият кахър на българския футбол", смята президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Според него това не е проблем, който трябва да бъде дискутиран, тъй като става дума за залози, правени в Азия, и за чужди букмейкъри, които се опитват да се намесят в първенството, но без особен успех. Тезата си Стефанов развива в предаването "Денис и приятели" по БНТ 1 в сряда.

Едно от емблематичните лица в българския футбол споделя и своята визия за подобряването на спортните терени и стадиони в страната, заявявайки категорично, че "изобщо не трябва да се дават пари в ръцете на президентите на клубовете. Има достатъчно фирми, които да направят стадионите и терените".

По време на разговора си с Денис Ризов, Стефанов ще се обърне към президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и ще го призове да използва връзките си и добрите си отношение с Мишел Платини в името на българския футбол. Стефанов ще засегне и темата "Димитър Бербатов", като няма да пропусне да отбележи, че част от проблемите са свързани с "един папагал в БФС", който влияе на Михайлов.

Целият разговор на Стефанов с Денис Ризов ще бъде излъчен в предаването "Денис и приятели", в сряда 10 октомври, от 23:00 часа по БНТ 1.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА