Президентът на Славия Венци Стефанов си тръгна разочарован от "Овча Купел", след като тимът му падна с 1:3 от "Левски". Босът сподели мнение, че "белите" сами са се били, като също така отправи обвинения и към съдийската тройка начело с Ивайло Стоянов за отсъжданията им в столичното дерби.

„Бихме се сами, но все пак трудно се играе 10 срещу 14. Изгонването на Янко Сандански беше пресилено, но както и да е. Ние сме виновни, миналата неделя (б.р. - визира победата с 3:0 над "Ботев" (Пловдив) за Купата) се радвахме, сега плачем", коментира Стефанов след двубоя.

"Спрямо главния съдия нямам претенции, но гледайте хубаво на видеозапис да видите колко засади страничният не даде. Те играха без засада, така навремето играехме в махалата на лаком за гол. Нека да оставим реферите на спокойствие, но аз искам, това казах и на Ивайло Стоянов, да свирят по правилата, пък нека да победи по-добрият", каза босът на Славия.

"Допуснахме две идиотски грешки второто полувреме и вече с втория жълт картон на Янко Сандански съдията реши мача. От това, което видях не мога да скрия това, което мисля Лошото е, че всички спорни се свиреха за "Левски" и нищо за Славия. Да не говорим за лобита, няма смисъл в момента. Това, което върши Вили Вуцов съм доволен, след такава загуба трудно се говори", добави Стефанов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА