Президентът на Славия Венци Стефанов се усъмни във феърплея на Любимец, който "белите" победиха с 3:0 и се класираха на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Босът на най-стария столичен клуб каза, че играта на противника е била доста съмнителна и намекна за "черно тото", след като още до почивката паднаха 3 гола, като последният беше автогол на бранител на тима от "Б" група.

"Доволен съм от резултата и донякъде от играта, въпреки че някои неща определено ме смущаваха. Дано хората, които са наблюдавали добре мача да си извадят заключения. Смущава ме играта на противника. Не ми харесаха как играха първото полувреме, много бързите два гола от начало и след това автоголът. По принцип не ми хареса. Всеки, който разбира от футбол, ще си направи заключения. Славия се отпуши, но не ми харесваше постройката на Любимец. Трябва да има феърплей 90 минути във всеки мач. Но аз си гледам моя отбор. Трябва всеки клуб да даде банкова гаранция, че ще продължи участието си в първенството. В противен случай се получават подобни неща", заяви Стефанов.

"Определено не ми харесваше постройката на Любимец. Не призовавам никой да разследва. Не съм шаман, гледам си моя отбор", продължи босът на Славия.

"Нямам желания за жребия за 1/8-финалите. Знам, че имаме добър отбор. Момчетата трябва да играят. Ако Павле Попара, Чавдар Янков и Дайсуке Мацуй са в състава, ще изглеждаме по друг начин. С тези футболисти нямаше да изгубим толкова точки. Чавдар ще се оперира, връзката му е разкъсана и два месеца го лъгаха и му взимаха парите за най-различни процедури", добави Стефанов.

"Още нищо не е загубено, има доста мачове. Рано е да се говори, не се знае какво ще бъде състоянието на отборите след зимната пауза", каза още босът на Славия.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА