Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана изключително радостен от успеха на отбора му с 2:1 срещу ЦСКА на "Армията".

"Победихме най-силния тим у нас. И то на неговия стадион. Това е един голям успех. Съперникът се спаси от разгром, защото можехме да вкараме още 2-3 гола. Безкрайно съм щастлив от постигнатата победа", коментира Стефанов.

"Благодаря на всички мои футболисти и на треньорите. Бях убеден, че рано или късно резултатите ще дойдат. Сега пожелавам на играчите да продължат и занапред да носят с чест фланелката на Славия. Ако играем по този начин и в бъдеще, не виждам кой ще ни спре", добави босът на Славия.

"На хората в ЦСКА може би не им е приятно, когато на "Българска армия" се свири дузпа срещу тях. Но такава си имаше и те не би трябвало да имат претенции. Смятам, че ако не са съдийските подлоги като тази в Каварна (б.р.- Антон Генов срещу Лудогорец при 0:6), мястото на Славия ще е по-напред в класирането", каза още Стефанов и добави, че ще зарадва играчите си с премии.

Той отново застана зад думите си, че Радуканов е отличен вариант за селекционер на България - "За мен Милен е един много качествен треньор. Смятам, че държавният тим трябва да се води от специалист, който не се влияе от никого. Радуканов доказа, че много трудно могат да му влияят и затова го уважавам."