Босът на Славия Венци Стефанов бе крайно разочарован от загубата на финала за Купата на България. "Белите" претърпяха поражение в най-важния си мач за сезона - 0:1 от ЦСКА.

"Сезонът ни е пълен провал. Разчитахме много на този мач, но не успяхме. Боли ме и искам да се извиня на феновете. Сега вече те могат да кажат всичко, което искат. Ръководството ще си поправи грешката и през следващия сезон ще имаме повече поводи за радост. Грешката ни е, че предоставяме твърде комфортен живот на тези футболисти. Победата трябва да се преследва през всичките 90 минути, да я искаш много, за да те поиска и тя", каза Стефанов след сблъсъка на "Васил Левски".

"Ще направя всичко възможно през следващия сезон да се сдобием с 6-7 мъжки момчета. Ако имахме още 10 играчи като Басо, щяхме да сме шампиони", продължи афектираният Стефанов.

На въпрос дали Емил Велев остава треньор на Славия, босът на най-стария столичен клуб отговори: "Стига с тези глупави въпроси, приличате на лешояди."

"Не ме интересува какво говори Лотар Матеус. Той може да приказва каквото си иска", каза Стефанов по повод изказването на националния селекционер, че продукцията днес не му е харесала. /БЛИЦ