Треньорът на Ред Бул Залцбург Хууб Стевенс не скри, че целта на неговия отбор е преодоляване на груповата фаза на Лига Европа. Холандецът за пореден път подчерта, че Левски не е за подценяване и допълни, че Лацио е победил на „Герена” с късмет.

„Нашата цел е класиране за следващата фаза на турнира. Първото място не е от първостепенна важност за нас. Девет точки от три мача е чудесно постижение за нашия отбор. Това ни дава допълнителна мотивация, но и голяма отговорност”, заяви Стевенс.

„Ние не сме фаворити в утрешния мач. Левски не е отбор за подценяване и играе нападателен футбол, това го твърдях още преди предишния мач. Видях на запис мача с Лацио, който можеше да завърши по съвсем различен начин, ако българите имаха повече шанс. Ние ще подходим внимателно за мача”, допълни Стевенс.

Треньорът на Ред Бул Залцбург допълни, че Кристоф Лайтгеб, Александър Циклер и Душан Швенто вече са напълно готови за игра. Швенто, който вкара победния гол в първия мач, обяви, че се надява да продължи с успешните си игри срещу български отбори. През 2005 г. като играч на Славия (Прага) той записа победа над ЦСКА в груповата фаза на купата на УЕФА./БЛИЦ