Треньорът на Монтана Стевица Кузмановски даде интервю за сайта chervenkarton.com, в което говори за намиращите се на проби Крис Гади и Михай Лека, новото попълнение Христос Контохристос и предстоящия мач с Верея.

„Ако Михай Лека и Крис Гади са здрави и покажат, че се намират в добра спортна форма, ще ги вземем. И двамата имат добра визитна картичка, но ще видим. Продължаваме работата по селекцията. Искам да привлечем още 1-2 качествени футболисти“, коментира Кузмановски.

„Христос е добър футболист, но е видно, че му липсва физическа подготовка. Надявам през тази седмица да навакса и да бъде на разположение за гостуването на Верея. Той е професионалист е и ще разчитам на него“, допълни македонският специалист.

„Чипев имаше проблем от мача със Славия, когато му сцепиха главата. Наложи се хирургическа намеса и затова не игра в контролата срещу Спартак в Плевен (4:2). Не пуснах и юношеския нападател Александър Веселинов, тъй като предпочетох да заложа в атака само на футболисти, на които ще мога да разчитам за предстоящите срещи от първенството. Но той се готви с първия отбор и чака своя шанс“, анализира треньорът на Монтана.

„Наясно сме с играта на Верея. Имам информация за съперника, но мен ме интересува преди всичко нашия отбор. Гледаме си нашата игра. Работим, за да не допускаме грешки в защита и в атака да бъдем по-концентрирани. От това, което показваме от началото на сезона, се вижда, че се опитваме да играем правилно. Категоричен съм, че малшанс в някои моменти и елементарни грешки в защита ни лишиха от още точки. Надявам се от мача с Верея отборът да тръгне нагоре. Влизаме в по-лека серия и трябва да се откъснем от дъното“, заяви Стевица Кузмановски.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига