Футболният отбор на БЛИЦ записа първата си победа в мач от Медийната Лига за този месец, след като се наложи с 4:1 над "Меридиан мач".

С хеттрик за успеха се отличи голмайсторът на тима Стилиян Петров, а резултатът в срещата бе открит от капитана Пламен Славов. Явор Райчев отбеляза единсвения гол за вестникарите.

С технична игра и няколко асистенции се отличи Николай Колев. Деан Минчев се представи на ниво след продължително лечение на тежка контузия на коляното. Пламен Марков пък рядко допускаше опасности пред вратата на Веселин Русинов.

С днешния успех отборът на БЛИЦ излезе на 7-ото място във временното класиране с 28 точки. Това бе първата ни победа от игра за повече от месец. За последно се наложихме с 5:1 над "Телеграф" на 19 април. След това записахме служебна победа над Livesport.bg (5:0), загуба от "Нова Телевизия" (1:6) и равенство 2:2 с "24 часа".

През следващата седмица ни предстоят два мача срещу лидерите. Във вторник се изправяме срещу PRO.BG, а в четвъртък ще мерим сили с БНТ. До края на шампионата ни остават и двубои със Sportal и ТВ7.

Подробности за Макдоналдс Медия Лига - ТУК