ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров даде пресконференция, на която анонсира провеждането на благотворителната проява „Мач на надеждата“, чиято цел е подпомагане на борбата с онкологичните заболявания. Както е известно, Стенли успешно се пребори с остра форма на левкемия. Участие ще вземат звезди на българския и световния футбол, които ще се изправят един срещу друг. Събитието ще се състои на 6 септември от 17:00 часа на националния стадион „Васил Левски“. Билетите вече се продават онлайн.

„В българския отбор ще има няколко треньора. Първият е Димитър Димитров–Херо, при когото дебютирах в националния отбор. Сред играчите от българския отбор ще бъдат Христо Стоичков, Наско Сираков, Мариян Христов, Димитър Бербатов и Мартин Петров. Треньор на световния отбор ще бъде Мартин О`Нийл, а на терена ще бъдат Рой Кийн, Хенрих Ларсон, Роберт Пирес, Луис Гарсия и Неманя Видич. Те ще бъдат част от този емоционален ден и емоционална кауза. Ще има по 20 футболисти в отбор. Останалите имена ще бъдат съобщавани поетапно. Ще има представители на всички отбори, в които съм играл - Селтик, Астън Вила, ЦСКА и Монтана“, обяви Стенли.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Точно преди 10 години се случи един невероятен и емоционален мач, когато 62 хиляди се изправиха на крака да ме изпратят във футболната кариера. Нашата фондация организира благотворителен мач на стадион „Васил Левски“ на 6 септември от 17:00 часа. Всички средства ще бъдат дарени в болници в България за хора, които се лекуват от ракови заболявания. Нещо, което моето семейство и аз преминахме, но без българските фенове – нямаше да успеем“, допълни Петров.

„Всички тези звезди си отделят от времето, за да дойдат и да направят едно голямо шоу за българския народ. Аз и моето семейство преминахме през всичко това и искаме да помагаме на хората, които се борят също с болестта. Билетите вече са в продажба и всеки може да си закупи и да бъде част от този ден. Това ще бъде едно голямо благодаря към всички българи от едно семейство, на което вие дадохте подкрепа да мине през тези трудни моменти“, заяви бившият капитан на националния отбор.

Билети за "Мач на надеждата" може да бъдат закупени - ТУК

„Всички средства ще отидат за благотворителност. Ще бъдат разпределени в различни болници и ще бъдат дарени на много хора, които се нуждаят от трансплантация. В моята фондация има много хора, които се възмущават от българските болници. Всяко дарение ще бъде следено и показано пред цялата българска общественост. Билетите са разделени на сектори. Най-високата цена е за сектор „А“, последван от сектор „В“, сектор „Лъвчетата“, сектор „Б“ и „Г“. Цените са направени и структурирани спрямо възможностите на българските граждани“, поясни бившият халф.

„Търся подкрепа на българския народ и българското общество. Всеки, който иска да бъде част от това събитие, ще си купи билети и ще подкрепи не само мен, а и хората, които се борят с тази коварна болест. За съжаление, когато преминаваш през тази битка нямаш отговори, а животът не ни подготвя за това. Не много от нас успяват да преминат през тази битка. Това не е само финансова помощ към тези хора, а и за психологическа подкрепа“, призна Стилиян Петров.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!