Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Стивън Петков даде интервю за клубния сайт на новия си тим - Фейрензе. В него нападателят заяви, че се чувства добре в португалския тим, като добави, че той е доста качествен. 

"Радвам се, че съм тук. Очаква да придобия голям опит в Португалия. Шампионатът е много силен, като се играе силен и комбинативен футбол. Съставът, в който съм, също е много качествен. Ние сме обединен отбор. Имаме всички качества бързо да се изкачим нагоре в таблица. Трябва да се адаптирам към нов стил, нов шампионат. Футболът тук е по-бърз, но аз се чувствам добре. Все още не мога да вкарам първия си гол... Имам огромно желание и ще дам всичко от себе си, за да вкарам на Виктория Гимараеш в следващия мач", каза нападателят.

"В последните кръгове направихме някои равенства и искаме да постигнем победи в следващите мачове. Мисля, че бяхме по-добрият отбор в този мач. Мисля, че показахме силни неща и искаме да пренесем този характер в следващия мач - с Виктория. Ще играем пред нашите феновете в този мач. Вече игра два мач пред нашите фенове и усетих тяхната страст и любов към клуба. Те са винаги зад отбора. Надявам се и сега да бъде така", добави още Петков.