Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев демонстрира самочувствие след мощния старт в Шампионска лига - победата с 4:0 над Дюделанж. Спецът коментира, че срещата тази вечер с гостите от Люксембург е била част от подготовката на отбора му, оприличавайки я с контролен двубой. Стоев все пак коментира, че Лудогорец в никакъв случай не е играл добре, макар да спечели с категоричен резултат.

"Хубаво е, че победихме с категоричен резултат - 4:0. В целия мач обаче ни липсваше голяма острота. Но го отдавам на първи мач, задушно време, отдавна не сме играли пред публика. Този мач беше част от подготовката ни. Има много още какво да работим, не сме на това ниво, на което трябва да бъдем. Но имаме отправна точка. Още в Англия, въпреки всички победи, казах, че не сме във форма. Знам си отбора. Има още много неща, които има да се желаят", коментира Стоев.

"Сигурно на реванша ще дам шанс на други футболисти, за да може да се стикова съставът. Със сигурност в предстоящия мач с Хасково ще направя промени", продължи специалистът.

"Постепенно с мачовете ще изгладим нещата. Не е имало подценяване през първото полувреме. Имаше доста индивидуални грешки и от там дойде всичко. Не мога да давам индивидуални оценки. В едни мачове някои се представят по-добре, в други пък други хора блестят", каза Стоев.

"Не мисля, че сме обиколка пред останалите отбори в "А" група. Всички ни посочват като фаворит за титлата, но аз слагам "Левски" и ЦСКА, все пак са грандове, Литекс също", завърши треньорът на Лудогорец.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите