Старши треньорът на Монтана Стойчо Стоев не скри задоволството си от успешния дебют начело на Монтана. Специалистът успя да измъкне точка при гостуването на “Левски” в София – 0:0

„В интерес на истината дойдох с нагласата, това да е някакво начало. Знаех, че ще е трудно, защото имах само 3 работни дни с отбора, но съм доволен от футболистите. С доста характер и себеотрицание играха, но заслужаваха тази точка“, сподели Стоев.

„Наблегнахме на някои спортно-технически елементи, бяхме доста компактни в дадени моменти. Добре, че има прекъсване сега, за да наблегнем още. Труден мач за нашия отбор, все пак играем на Герена. По стечение на обстоятелствата сме и последни, а това неминуемо отдаваше значение и на играта. Моята работа през седмицата беше предимно и мотивационно. Определено момчетата си заслужиха точката, а имахме и известна доза шанс“, добави Стоев.

„По-важното е, че играчите ще разберат, че в този малък срок, в който сме работили, е било правилно. Надявам се да се спасим от изпадане“, завърши Стоев.