Треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев сподели, че в главите на играчите му има неувереност, че не могат да бележат попадения и заради това "жълто-черните" имали проблеми. На тима предстои домакинство на Сливен. Мачът от 15-ия кръг на "А" група е в събота от 14:30 часа в Перник. Преди срещата Миньор има едва 9 точки и заема предпоследното 15-о място, а "войводите" са 14-и с 10 точки.

"И този мач е много важен за нас. Ще направим всичко възможно да вземем трите точки. Сливен не е лош отбор, имат доста млади момчета, които тепърва ще се развиват", заяви Стоев на традиционната си пресконференция.

"Не трябва да ги подценяваме. Играят приятен футбол за окото. Дали ще спечелим, това си зависи от нас. Надявам се да си направим мача по-лесен", каза треньорът на Миньор.

"Постоянно работим върху компонента вкарване на головите ситуации, които се създават пред вратата на противника. В главите на самите футболисти се добива една неувереност, че не можем да вкарваме положенията си и оттам започват и проблемите в защитен план, както и грешките и пропуските в нападение. Във всеки мач създаваме доста положения, но виждате какво става", каза още Стойчо Стоев. /БЛИЦ

Групата на Миньор за мача със Сливен
Ивайло Иванов, Иван Чворович, Адриан Олегов, Даниел Златков, Костадин Марков, Васил Божиков, Ванчо Траянов, Горан Янкович, Любомир Витанов, Румен Рангелов, Петър Петров, Костадин Хазуров, Николай Христозов, Христо Господинов, Ивайло Цветков, Юри Иванов, Йордан Тодоров, Велимир Иванович, Томислав Павлов