Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе доволен, че играчите му са подходили разумно в срещата с Берое, която бе спечелена с 1:0. Специалистът призна, че има умора в тима, но честите мачове са най-добрата тренировка.

„Няма начин да не е имало умора. Играхме тежък мач срещу ПСВ Айндховен. Днес пестеливо, разумно, мисля, че Берое нямаха и положения, особено през първото полувреме. Изиграхме тактически грамотно мача и победихме“, коментира Стоев.

„Указанията ми към момчетата не бяха да се пестят. Малко или много играем с Берое - един сериозен отбор, който не можем да подценим. Играхме разумно, предстоят ни още два мача в сгъстен цикъл. Ние вече свикнахме с него, сработихме се и ни действа доста добре. Имаме още няколко мача в рамките на само няколко дни, но при изиграни доста мачове стоим добре и играем красиво“, отчете специалистът.

"Договорката ми със собственика е, че ще продаваме играчи само при изключително висока оферта. Все пак футболът е пазар и ние не можем да избягаме от него", завърши Стоев.