Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев определи като контролна среща гостуването на Несебър от 1/8-финалите за Купата на България. "Сините" победиха лидера в Югоизточната "В" група с 3:1 и продължават напред в турнира.

„Заприлича ми по-скоро на контрола, отколкото мач за Купата. Може би по-скоро този час, който е твърде ранен, се отрази. Всичко беше спокойно, бързо вкарахме три гола и от там стремежът беше с минимум усилия да се задължи резултатът. Един мач е, трябва да го вземеш“, коментира Стойчо Стоев пред Диема Спорт 2.

Попитан дали е останал доволен от представянето но футболистите си, треньорът отговори: „Някой - да, някой – не.“

„През първото полувреме имахме още възможности. Можехме и да си улесним мача. Пропуските някой път и на умение се дължат, някой път на липса на концентрация или на самата ситуация. Комплексни са нещата. Все още юношите са колебливи в изявите си. Когато направят силен мач, на следващия са по-слаби. Да кажем, че това е резултат на растежа, това непостоянство. Надявам се с времето да се наложат“, каза още Стойчо Стоев.

„Не знам за Мики Орачев. Чета по вестниците. Разбирам ги от вестници, а би трябвало аз да ги знам тези неща като треньор. Много спекулации има, които не отговарят на истината“, добави Стоев по повод информациите, че има интерес от Полша към Мики Орачев.





"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016