Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе много радостен след успеха с 2:0 над "Левски" и заяви, че разградчани няма как да изпуснат шампионската титла, която ще е трета поредна за клуба.

"Определено изстрадахме победата. Много ни се насъбра. Имаше лека психическа затормозеност в отбора. Благодаря на момчетата за мъжката игра, тази победа е за мен най-вече. Наистина съм радостен, че в такъв труден момент те успяха да излязат като победители“, каза Стоев.

„Казах в едно интервю, че когато проведа среща със собственика и той ми предложи договор, вероятността да се съглася е доста голямо. Не зависи обаче всичко от мен. Ако няма интерес към мен след това, което направихме в Европа, значи нищо не сме направили. Не виждам нищо чудно да има запитвания за мен от различни държави. Това не може да ме разконцентрира. Моят стремеж е да работя за Лудогорец и да стана шампион", заяви специалистът.

„Старахме се да създаваме положения. "Левски" са вдигнали нивото, не мога да отрека, стараха се да ни противодействат. Видяхте Абало какви положения изпусна, но успяхме да реализираме другите“, добави Стоев.

"Написаха се някои неща, не знам откъде дойдоха тези директни атаки към мен и към клуба. Водим с 8 точки, а сме били в криза. Това бяха някакви смехории, но се насади някакво напрежение в отбора, че ние ще изпуснем шампионската титла. Да, още нищо не е решено, има осем кръга, но няма да изпуснем шампионската титла. Това досега ни е 54-и мач. Имаме 15 мача повече от някои отбори, защото играем в Лига Европа, където мачовете са стойностни. Ние от 54 мача сме имали 3-4 по-слаби, но ние сме хора, футболисти", продължи наставникът на Лудогорец.

"Определено имаше доста напрежение в отбора. Раздаването ни беше на ниво. Аз благодарих на момчетата, понеже ми казаха, че този мач е бил за мен", каза още Стоев.

„Дали аз ще бъда треньор или не, селекцията си върви и въобще не е на заден план. От един месец насам мислим сериозно за нея. Бакал? Специално за него четох във вестниците. Не знам откъде излиза за такъв интерес. Специално към него няма такъв от наша страна", добави наставникът на Лудогорец.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ