Треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев остана разочарован от играта на футболистите си при гостуването на "Ботев" (Враца), завършило 0:0.

"Не играхме добре, не се получи първоначалния замисъл да контролираме играта, получи се дупка в средата на терена. Единствено Ванчо Траянов се ангажираше, но не му помагаха. Фланговете тотално ме разочароваха и след като не можем да задържим топката, нормално да не може да победим. Хубавото е, че не загубихме. Друг е игровият облик, който притежаваме, днес не се получи", коментира Стоев.

"В края на краищата ние сме Миньор (Перник). С "Левски" се получи истерия как не сме ги били. Какъв проблем са две загуби? Пролетта имахме 6 поредни загуби. Ако толкова бързо мога да анализирам на какво се дължи тази наша загуба, значи аз съм вундеркинд. Утре на разбора като чуя и мнението на играчите мога да бъда по-конкретен. При тази игра съм доволен от точката. "Ботев" нямаха някакви положения. Точката на този етап е по-важна за тях след треньорската промяна, която направиха", каза още треньорът на Миньор.