Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев беше много разочарован след нулевото равенство у дома с Пирин (Благоевград). "Направихме си мача труден, така и стана до края. Проблемът при нас са последните 25-30 метра, в които не знаем какво да правим. Нямаме нужната скорост, острота... нямаме състезатели. Пирин за първи път игра така затворено, подчертано защитно. Ние имаме проблеми, знаем ги, и тази флангова атака на моменти не ни е на висота", заяви Стоев пред Диема Спорт 2 веднага след края на мача.

"Пирин игра защитно и е нормално да се губи топката, да има пресечени пасове. Не бих казал, че това ни затрудни. При нас това е проблемът - нямаме тази острота", каза спецът.

"Трудно ми е да кажа дали Диаби е готов за титуляр. Kогато ми дадат нужното спокойствие и увереност, че това е централният нападател, който ще ми върши работа, ще играе. Възможно е да играе и с Курдов, но може да се реализира в бъдеще като идея. Оставаме с 12 футболисти, ще се стремим с тях да коригираме някои неща. Малко са, но в този момент такива са обстоятелствата", обясни Стойчо Стоев, който в паузата на шампионата няма да разчита на някои от играчите си, които са в националните отбори.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015