Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев отбеляза след победата с 2:0 над Монтана, че футболистите му вече играят със самочувствие, тъй като оглавяват класирането в "А" група.

"Доволен съм, нормално. Знаехме, че ще бъде труден мач. Тревната настилка дава едно равенство в игрови план. Малко трудно е на този терен, но се справихме. Винаги, когато вкараш гол в последните минути е много важно, най-вече от психологическа гледна точка", коментира Стоев пред Диема Спорт.

"През втората част излизаш с гол преднина, по-добре е. А вече при втория гол бях сигурен, че печелим. След почивката имаше леко подценяване от наша страна. Казах на момчетата, че трябва да вкараме втори гол, за да има успокоение", каза треньорът на "Левски".

"Да, нападателите по-рядко вкарват. Получава се така, че общо-взето халфовете и защитниците бележат засега. Диаби се стара момчето, беше подвижен. С движението си освобождаваше пространства за Бедоя. Няма как да съм недоволен, но трябва да усъвършенства успеваемостта пред гола“, добави Стоев.

"Развиваме се. Не сме се развили достатъчно, но се развиваме. Имаме по-голямо самочувствие, по-голямо спокойствие. Самите футболисти са по-уверени. Нормално е, когато си на първо място. Всеки мач ще е труден. Когато си на върха, винаги е трудно. Дали ще бъде с Монтана, дали с Локомотив (Пловдив) или с Пирин, всеки мач да бъде труден. Трябва да излизаме във всеки мач за победа и с игрови действия да я постигаме", каза още Стойчо Стоев.

"Работим и по селекцията. Наблюдаваме дадени футболисти. Скаутите ни ще ги гледат и на място, за да видим дали ще ни свършат работа. Надявам се и и финансово да имаме възможност да ги вземем, ако ги харесаме“, допълни треньорът на "Левски".


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016