Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев изтъкна след победата с 3:0 над Хасково в първата среща от 1/4-финалите за Купата, че играчите му не са показали най-доброто от себе си.

"Разбира се, че се радвам, че публиката изпраща отбора с аплодисменти. Ясно е, че първият мач е по-труден от гледна точка на това, че три месеца не си участвал в официално състезание. Указанията на полувремето бяха да успокоим играта и да започнем да комбинираме повече. Получи се точно обратното, започнахме да играем доста бързо. Липсва ни точно този баланс, за да почувстваме ритъма на играта, кога да играем бързо, кога по-комбинативно", коментира Стоев.

"Бяхме много напрегнати. От една страна очакванията на публиката, от другата че това бе първи мач след толкова голяма пауза. Събраха се доста компоненти, които попречиха на отбора да покаже това, което искам. Надявам се с времето да изчистим тези неща и да играем по-добре. Няма как да подценим реванша, въпреки преднината. Всеки мач е важен сам за себе си. Двубоят в Хасково ще бъде съвсем различен. В тази насока няма да има никакво подценяване. Тази неувереност как ще се получат нещата, дали ще се получат напрегна футболистите. Видях ги още в съблекалнята. Нормално е да имат някакви колебания. С времето всички нови футболисти ще покажат своето лице", каза наставникът на "Левски".

"Имаме слабости, виждам ги. Не умеем в даден момент да почувстваме ритъма на играта, понякога да задържим топката, бързаме доста. Абди има хроничен проблем в глезена, на загрявката каза, че може да играе. Аз го пуснах, за да усети атмосферата. Утре ще му се направи резонанс, за да се види до каква степен е сериозна контузията му", съобщи Стоев.

"Първи мач, и на мен ми беше притеснено, защото знаех, че може да не се получат нещата. Като първи мач не може да не съм доволен. Атмосферата я почувствах добре. Бил съм на "Герена" от другата страна, сега публиката бе добре настроена към всички, надявам се с времето да ги радваме с по-добри игри", добави треньорът на "Левски".


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015