Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев категорично опроверга слуховете, според които Владимир Гаджев може отново да облече синята фланелка.

"Нормално е да има слухове за Гаджев, но няма такова нещо," заяви Стоев пред БНТ.

Специалистът за пореден път изрази притесненията си от липсата на нов нападател. "Сините" се провалиха на няколко пъти в опитите си да привлекат таран и това го принуждава да обмисля компромисни варианти.

"Общо взето много проблеми имаме със състава. Водят се преговори с футболисти. Не е толкова лесно. Малко трудно протичат тези работи. Надявам се трансфер на нападател да се осъществи, тъй като времето напредва".

"Естествено, че мисля и за компромисни варианти. Искам да съм сигурен, че непривличането на играч, няма да ни остави без опции. В една от контролите играхме с двама фалшиви нападатели. По принцип доста млади футболисти играят в отбора на Левски като Краев", заяви още треньорът на "Левски". 

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg