Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев се оплака след загубата от Литекс, че на "сините" липсва футболист, който да бележи голове. Тази вечер столичани се сбогуваха с Купата на България след поражение с 0:3 в Ловеч.

„Нямаме сериозни опции в нападение и затова прибегнахме до варианта да играем с Владимир Гаджев и Мигел Бедоя. До първия гол не мога да кажа, че не съм доволен. Стояхме доста добре. Играчите изпълняваха указанията. При 11 на 10 Литекс се затвори отзад. Нашият проблем е, че нямаме креативност в атака точно при затворена игра от съперника“, коментира Стоев пред Диема Спорт.

„Изпуснахме Асприля, защото играчите не действаха концентрирано. След това балансът в играта ни се наруши. Играчите бяха припрени и допуснахме много грешки. В един момент това оказа голямо влияние. Най-трудният елемент е, че не може да вкарваме. Нямаме нужното качество. Всеки отбор има футболисти в предни позиции, който с едно отиграване може да реши даден мач, а в "Левски" няма такъв играч“, добави треньорът.

"Имаме само един гол от нападател и това е красноречив факт. Нямам представа кой ще вкара в София срещу Литекс. Най-вероятно отново ще извикам юноши, за да запълня групата“, каза още Стойчо Стоев.


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016