Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев изключи всякаква възможност да се завърне в Лудогорец. Според информациите той е бил потърсен да се завърне начело на отбора след фиаското в Европа

"Никой не се е свързвал с мен. Но да приемем, че това се случи, няма как да се получи. Аз си имам отбор и това е "Левски", отсече той.

"Там има не малко специалисти. Те ще разменят докладни и записки и ще стабилизират нещата. Бих казал, че съчувствам на Рибейро. Той е сметнал, че като отбор, който редовно играе в групите на Лига Европа и Шампионска лига, всичко е уредено. Но се е сблъскал с много проблеми. Знам го отлично. Може би фактът, че е чужденец все още го спасява. Знаете какво стана преди при неуспех в Европа. Първо с Петев, после със Стоев", коментира с усмивка Стоев отпадането на Лудогорец от молдовския Милсами (0:1, 1:2).

"Отпадането на отборите ни от Европа е разочарование за целия български футбол. Ако "Левски" беше спечелил Купата, можеше сега и ние да сме отпаднали. Още преди шест месеца го казах – не е важно да станеш шампион, да вземеш Купата или да се класираш за Европа. От по-голямо значение е какво ще направиш там. Нашите отбори явно изпитват сериозни затруднения, когато срещат съперници под средната класа", добави той.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015