Розова долина спечели с 2:0 срещу Хеброс (Харманли) и по този начин записа първа победа пред собствена публика в първенството на Югоизточната "В" група. В герой за "розите" се превърна Николай Стоичков. Съфамилникът на легендарния Христо Стоичков вкара и двете попадения във вратата на гостите от Харманли.

Противно на очакванията гостите започнаха по-активно мача от 7-ия кръг и до средата на първото полувреме имаха в актива си 3-4 опасни удара към вратата на Розова долина. Домакините пък играха доста сковано в началните минути и едва към края на полувремето се активизираха в предни позиции. Така малко преди почивката Николай Стоичков бе изведен от дълбочина и стреля покрай вратаря на гостите за 1:0.

Втората част започна с тотално превъзходство на "розите". След няколко създадени и пропуснати положения, логично падна и втори гол във вратата на Хеброс, реализиран отново от Николай Стоичков. Това попадение успокои домакините и до края мача се доиграваше. Те пропуснаха още няколко голови положения. В последната минута гостите имаха възможност да вкарат почетно попадение.

Победата изкачи Розова долина на 11-ото място в класирането след 7 кръг с 8 точки. Лидер с пълен актив до момента остава Ботев (Пловдив) с 21. /БЛИЦ